Μόνο1πράξη

€1.99
€1.99
Antonis Papadopoulos
0 ratings

Το «Ανοιξιάτικο απόγευμα» είναι ένα μονόπρακτο που η διάρκειά του θα ‘πρεπε να ‘ναι μια μόνο στιγμή. Προσπάθησα να κάνω όσο πιο ήσυχη και απαλή γίνεται τη μεγαλύτερη στιγμή που ο άνθρωπος δεν έχει πια καμιά άλλη επιλογή. Το έργο ανέβασα για πρώτη φορά με το Ιωνικό Θέατρο στις Πλειάδες του Κορυδαλλού το 2001. Ανέβηκε και πάλι από τη θεατρική Ομάδα Έφεσος της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων το 2013.

«Η επίθεση» είναι ένα μονόπρακτο σατιρικό, για τους δρόμους διασκέδασης μιας νεολαίας που μοιάζει να στερεύει από ιδέες.

«Σε 5 λεπτά» : Τα προσχήματα της ψυχραιμίας καταρρέουν όταν το ακούσιο τέλος μιας σχέσης πλησιάζει. Δεν το έχω ανεβάσει ποτέ, αν και το αγαπώ ιδιαίτερα.

“No way out” : Εσωτερικός και παράξενος μονόλογος που ευχαριστώ κι από εδώ τη Μαρία Αμερικάνου, που τον κατάλαβε και τον ερμήνευσε με τον δικό της θαυμάσιο τρόπο στο Γκαράζ του Κορυδαλλού το 2010.

Και τέλος το «Ο έρωτας νικάει πάντα», μικρό θεατρικό που η ιστορία με τον εγκλεισμό, μας έκανε να παρατήσουμε τις πρόβες στη μέση. Ένα μικρό θρίλερ κι ένας αντι-ύμνος στον Έρωτα.

  • Size
    1.02 MB
  • Length
    65 pages
  • Size1.02 MB
  • Length65 pages
Powered by

Checkout

Μόνο1πράξη

Enter your info to complete your purchase

Card

You'll be charged US$1.99.